Tjänster

Innehållsförteckning

Våra Begravningstjänster i Nyköping

Vår begravningsbyrå i Nyköping har alla de tjänster som du behöver i samband med en begravning av en anhörig.

Kostnadsfri rådgivning för begravningar i Nyköping.

Boka personlig och kostnadsfri rådgivning med någon av våra erfarna rådgivare.
Boka gratis rådgivning här

Begravningar och samkväm i Nyköping

Begravningar är vår främsta tjänst, och i den tjänsten ingår också nästan alltid samkväm och beställning av blommor.

Juridiska och administrativa tjänster

Det är tyvärr så att det är inte bara sorg och saknad som kommer med ett dödsfall. Det är också en hel del administration och juridik som måste hanteras. Vi kan hjälpa dig som anhörig med det mesta av de delarna. Vi har både erfarenheten och kunskapen för att ta hand om pappersarbetet.

Hälsningar från sörjande

Det är tradition att de som sörjer en person som gått bort ger blommor men det har också blivit vanligt att ge gåvor till välgörenhet och att skicka telegram med hälsningar i samband med det. Vi på begravningsbyrån kan hantera allt detta för dig som är anhörig.

Begravningsföljet träffas i församlingshemmet efter begravningen

Nästan alltid följs en begravning av en träff i ett församlingshem eller motsvarande. Detta är en möjlighet för de sörjande att prata om begravningen och dela med sig av minnen från den bortgångne. Vi står för förberedelser och genomförande av träffen.

Kyrkor för begravningar i Nyköping

Nyköping har flera mycket vackra kyrkor som är passande för begravningar. De är S:t Nicolai kyrka, Alla Helgona kyrka, Svärta kyrka, Franciscusgården, Mariagården, Oppebykyrkan och S:ta Katarina kyrka.

Begravningsplatser i Nyköping

De vanligaste begravningsplatserna för jordfästningar i Nyköping är Nya kyrkogården, Västra kyrkogården, Östra kyrkogården och Svärta kyrkogård.

Author photo
Rasmus
Skribent
Rasmus är en erfaren journalist och skribent som i många år har arbetat som frilansare. Numera är han ansvarig för innehållet på denna webbplats samt för alla dess artiklar och guider.